A gyorsabb kiszállítás érdekében add le rendelésedet telefonon:  +36 30 871 8951

Baileys original 0.7L

11000 Ft

  • ital hazhozszallitas jeg

    Jég 2kg

    3500 Ft
    Kosárba teszem
A Baileys a világ egyik legkedveltebb krémlikőrje, ami a minőségi ír whiskey és a tejszín párosításából született, melynek kellemesen édes és lágy ízvilága, valamint bársonyos zamata kategóriájának legkedveltebb italává tette.
A leginkább behűtve vagy kevéske jégre töltve felszolgált krémlikőr világos mogyorószínű megjelenésével és édeskés ízével szó szerint itatja magát, de ugyanennek a selymes érzetnek köszönhetően nemcsak önmagában, hanem kávéhoz vagy édességekhez is ideális választás lehet.
A prémium koktélok alapanyagaként egyaránt alkalmazott Baileys már illatával is a tökéletes harmóniát sugározza, hiszen a whiskey malátát és gabonát elegyítő harmóniája enyhe kakaós és mogyorós aromával társul, ami megmarad a kóstolás után is.
A Baileys ízét ugyanakkor szintén a maximális kettősség jellemzi, hiszen a whiskey intenzív marását a tejszín lágy, bársonyos jellege egyensúlyozza, mely kettősség azonnal kitölti az összes ízlelőbimbónkat, hogy utána a kellemes zamat még hosszú percekig a szánkban uralkodjon.

Developed by: Elitring.com

Üdvözlünk az oldalon!

Elmúltál már 18 éves?