A gyorsabb kiszállítás érdekében add le rendelésedet telefonon:  +36 30 871 8951

Grey Goose Original Vodka (1l)

27000 Ft

  • ital hazhozszallitas jeg

    Jég 2kg

    3500 Ft
    Kosárba teszem

Grey Goose Original Vodka 1l (40%)

A Grey Grose vodka ötszörös desztillációval, kitűnő francia búzából, a Massive Central forrásvizéből és a cognac készítésének ősi tudományával készül. Kristálytiszta és lágy, száraz gabona-aromával és egy selymesen lágy utóízzel. Már 1988-ban a gyártás első évében, „a világ legfinomabb vodkájának” nevezi a Chicago-i Égetett szesz Tesztelő intézet és ugyanebben az évben San Francisco-ban elnyerte a Szeszes Italok Világbajnoksága Platina díját. A Luxury Status Index felmérése alapján a luxus termék fogyasztók által leginkább preferált vodka a Grey Goose, 2006-ban pedig a Marketwatch magazin egyszerűen „az év legjobb szeszesital márkájának” nevezte. Nem is csoda, ha a Grey Goose márkát világszerte legendaként tisztelik és azonosítják a szuper prémium luxus-vodkával. Aki igazán a vodkák szerelmesének vallja magát, annak feltétlen ki kell próbálnia ezt a páratlan minőségű és tisztaságú italt.

Illat: tiszta, könnyed aromákkal telt illata elegáns hatást kelt. Kifinomultságát frissítő üdesége még tökéletesebbé teszi. Enyhe édeskés, valamint kifinomult virágos jegyei igazán egyedülálló karakterrel ruházzák fel.

Ízvilágára a gabonavodkák jellegzetes ropogós zamata jellemző viszont a vodkáknál megszokott éles ízek helyett hihetetlenül krémes, enyhén édeskés zamattal találkozhatsz, melyet kevés mandulás hatás kísér. Hosszú lecsengésében szintén a friss, kifinomult, elegáns komponensek dominálnak. Egyedülálló karaktere büszkén emeli a legkiválóbb vodkák körébe.

Alkoholtartalom: 40% V/V.
Tárolási információ: napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Franciaország

Grey Goose Összetevők:
víz, tiszta gabonapárlat.
Allergének vastagon kiemelve!

Nem akarsz lemaradni legújabb akcióinkról? Kövess minket a Facebook-on is!

←Vissza a Vodka kategóriához.

0-24 Ital házhozszállítás Budapest teljes területén!

A szállítási idő függ Budapest aktuális közlekedési helyzetétől, a megrendelő lakcíme és a szabad futárunk közötti távolságtól, valamint a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől. Az átlagos szállítási idő 20 perc és legfeljebb 120 perc időtartam is lehet!

Developed by: Elitring.com

Üdvözlünk az oldalon!

Elmúltál már 18 éves?