A gyorsabb kiszállítás érdekében add le rendelésedet telefonon:  +36 30 871 8951

10 KÖNNYŰ KOKTÉL BÁRMIKOR
10 módja annak, hogy kinyissa a sörösüveget nyitó nélkül
Volt már olyan, hogy egy jéghideg Heineken vagy Corona volt a kezedben, és hirtelen rájöttél, hogy nem tudod kinyitni? Nekünk is volt már. Szerencsére számos módja van annak, hogy kinyissunk egy sörösüveget palacknyitó használata nélkül. Akár a megbízható kulcscsomód nélkül kapnak rajta, akár csak szeretnél megtanulni néhány menő partitrükköt, ha megjegyzed ezeket a módszereket, soha […]
ital hazhozszallitas pezsgo 3
Pezsgő Vs. Prosecco: Mi a különbség?
A pezsgő és a prosecco az egyik legelterjedtebb pezsgőstílus. Az ízvilág, az esztétikum és az általános elegancia szempontjából nem meglepő, hogy ez a két bor ennyire népszerű. Ezt a két italt gyakran össze is hasonlítják, hiszen mindkettő pezsgő fehérbor, és általában ünnepi célokra használják őket. Emiatt előfordulhat, hogy az emberek mindkét bort „buborékosnak” hívják, ahelyett, […]
ital hazhozszallitas sor
Ki találta fel a sörpongot és miért?
Ha valaha is voltál már diákszövetségi bulin, egyetemi kampuszon akkor biztosan játszottál már sörpongot, vagy legalábbis láttad, hogy játszanak vele. A sörpong Amerika egyik kedvenc ivójátéka, és sokkal régebb óta létezik, mint gondolnád. MI AZ A SÖRPONG?Ha nem tudod, mi az a sörpong, ez egy ivójáték, amely hihetetlenül népszerű az egyetemi kampuszokon. A játékhoz négy […]
nonstopdrink koktel

Bár néhány koktél bonyolultnak tűnhet, sok kedvenced valószínűleg könnyebben elkészíthető, mint gondolnád. Ha korlátozottak a készletek, az alkohol vagy az idő, ez a 10 egyszerű koktél a legjobb, ha a kezedben van. Ne feledd: a koktéloknak nem kell bonyolultnak lenniük, csak jó ízűnek kell lenniük.

Ha még könnyebbé akarod tenni magadnak a dolgot, azt javasoljuk, hogy ezeket a hozzávalókat szállíttasd ki (persze, hogy kiszállítjuk).

Irány a koktélok!

GIN & TONIC

Töltsünk egy poharat egy marék jéggel, majd adjunk hozzá gint és tonikvizet. Keverjük össze. Keverjük tovább. Keverjük tovább. Csak vicceltem, most már jó lesz. Adjon hozzá egy szép méretű lime-szeletet a biztonság kedvéért.

60ml Beefeater Gin

180ml tonikvíz (ízlés szerint)

1 citromkarika

FEHÉR OROSZLÁN

Fogja a poharát, és keverje össze a kávélikőrt, a vodkát és a jeget. Keverje össze. Most jön a mókás rész, lassan öntse rá a tejszínt. Vannak, akik szeretik belekeverni a tejszínt, míg mások hagyják kavarogni – ez a rész rajtad múlik.

150ml Russian Standard Vodka

20 ml kávélikőr

90ml tejszín vagy tej

VODKA MARTINI

Hűtsön le egy koktélpoharat a fagyasztóban. Fogja a koktél shakert, és tegyen bele jeget, vodkát, vermutot és keserű italokat. Rázd össze úgy, ahogy még soha nem rázta (még soha nem nézett ki menőbbnek.) Vedd ki a koktélospoharat a fagyasztóból, és szűrd át a koktélt a poharadba. Végül, de nem utolsósorban adj hozzá néhány olajbogyót.

60ml Finlandia vodka

15 ml száraz vermut (ízlés szerint)

2 csipetnyi keserű ital

3 olajbogyó

OLD FASHIONED

Egy kis pohárba tegye bele a bittereket, a vizet és egy kockacukrot. Keverje össze. Adjunk hozzá egy nagy jégkockát, ha van. Ha nincs, használj néhány jégkockát, majd add hozzá a bourbont. Keverd megint. Ezután díszítésként adjuk hozzá a narancshéjat. Megjegyzés: Ha nincs narancshéja, akkor ajánljuk a narancsbittert, így két legyet üthet egy csapásra.

60ml Bourbon

3-4 csepp keserű ital (az Ön választása szerint ).

1 kockacukor

Néhány csepp víz

Narancshéj a tetejére

NEGRONI

Fogj egy poharat, és öntsd bele a Camparit, a gint és az édes vermutot. Adjon hozzá jeget, és díszítse narancshéjjal. Olyan egyszerű, amilyennek lennie kell.

30ml Beefeater gin

30ml Campari

30ml édes vermut

1 narancshéj

MOSZKVAI MULE

Ki ne szeretné a mule-t? Nyomjon egy fél lime-ot egy pohárba, majd adjon hozzá vodkát, gyömbérsört és jeget. A citrusosabb ízvilág érdekében adjon hozzá néhány lime-szeletet díszítésként. Később köszönje meg nekünk.

60ml Russian Standard vodka

4-180ml gyömbérsör (ízlés szerint)

½ friss lime

WHISKEY SOUR

Egy koktél shakerbe tegyünk jeget, bourbont, citromlevet és szirupot. Rázza addig, amíg a kezét hidegnek nem érzi. Ezután szűrje át egy kis pohárba, és adjon hozzá jeget, egy narancshéjat és maraschino cseresznyét. Már a gondolattól is összefut a nyál a számban.

60ml bourbon

30ml citromlé

20ml juharszirup vagy egyszerű szirup

1 narancshéj

1 (vagy 10) maraschino cseresznye

PALOMA

Mmm. Adj egy marék jeget egy magas pohárba, majd öntsd bele a tequilát és a grapefruit szódát. Keverje össze. Adj hozzá egy lime-ot a tetejére, ha úgy érzed, hogy csicsás vagy.

60ml Sierra silver tequila

200 ml grapefruitos szóda

1 lime karika (opcionális)

MANHATTAN

Hűtsön le egy koktélpoharat a fagyasztóban, amíg ezt elkészíti. Fogd a keverőpoharat, ha van, ha nincs, használj bármit, ha nincs. Adja hozzá a rozsos whiskyt, az édes vermutot, a keserűséget és egy nagy jégkockát. Keverje össze, majd szűrje át a lehűtött koktélospohárba. A cseresznye a tetején pedig egy marék maraschino cseresznye.

60ml whiskey

150ml édes vermut

1-2 csipet keserű ital

1 (vagy 10) maraschino cseresznye

TOM COLLINS

Adja a gint, a citromlevet és az egyszerű szirupot az italos poharába. Keverje össze. Adja hozzá a szódavizet, és keverje megint. Egy citromszelettel a tetején összefogja az egészet.

150ml Beefeater gin

60ml szódavíz

30ml citromlé

15 ml egyszerű szirup

1 citromszelet

Akár bókokat szeretnél a barátaidtól, akár egy új hobbit szeretnél elkezdeni, meglepheted magad e tíz ital bármelyikével. A saját koktélok készítése a szórakozásról szól, és arról, hogy kitaláld, mit szeretsz. Élvezze az utazást!

Developed by: Elitring.com

Like this:

Like Loading...
0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a piactérre

  Üdvözlünk az oldalon!

  Elmúltál már 18 éves?

  %d bloggers like this: