A gyorsabb kiszállítás érdekében add le rendelésedet telefonon:  +36 30 871 8951

4 kötelező koktél a Nemzeti Tequila Napra
person sitting near the brown wooden barrel table
Az Éjszakai Élet Új Dimenziója: Az Otthoni Italfogyasztás Trendje és Hatása
Az éjszakai élet dinamikája az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül. A hagyományos szórakozóhelyek látogatása helyett egyre többen választják az otthoni italfogyasztást, mint alternatívát a szocializálódásra és a kikapcsolódásra. Ennek hátterében számos tényező áll, többek között a kényelem, a költséghatékonyság és a személyre szabott élmény iránti igény. Ebben a változásban kiemelkedő szerepet játszik az ital […]
person holding cup of wine
Hány kalória van egy pohár vörösborban?
Ha megpróbálsz leadni néhány kilót, azt gondolhatod, hogy a siker érdekében le kell mondanod a vörösborról. Ez azonban nem így van. Bármit lehet mértékkel élvezni a fogyókúra alatt, beleértve a vörösbort is. A vörösbor még néhány olyan egészségügyi előnnyel is rendelkezik, amely hasznos lehet Önnek és szervezetének. Fontos azonban, hogy odafigyeljünk arra, hogy az esti […]
cold summer alcohol bar
Miből készül a vodka?
A vodka egy sokoldalú, meglehetősen semleges szeszes ital, amelyből rengetegféle koktél készíthető. Tényleg bármivel keverhető az édes gyümölcslevektől vagy limonádétól kezdve a fűszeres gyömbérsörön át valami földes, gyógynövényes dologig. De miből készül valójában a vodka? És hogyan néz ki az előállítási folyamat? Elmondjuk, miből készül a vodka, elmagyarázzuk egy kicsit az előállítási folyamatot, és még […]
ital hazhozszallitas tequila

A kedvenc ünneped, amiről nem is tudtál, már majdnem itt van: Július 24-én van a Nemzeti Tequila Nap.

Értjük. Van néhány kérdésed, például: "Mikor hozták létre a Nemzeti Tequila Napot?". (szó szerint senki sem tudja) vagy "Vajon ezt az ünnepet az exem találta ki, hogy rávegyen, hogy visszaírjak neki?".

Néhány jogos kérdés. De legyünk őszinték, csak egy az igazán fontos: Mit iszol, hogy megünnepeld ezt a szent napot? Van néhány gondolatunk és véleményünk:

MARGARITA

Hozzávalók: margarita, a legfinomabb margarita, a legfinomabb margarita, a legfinomabb margarita:

60ml tequila

1 1/60ml friss lime lé

30ml agavé nektár (Opcionális)

30ml szóda

Lime díszítés

Hogyan készítsünk a Margaritát? 

Keverje össze a tequilát, a friss lime levét és az agavé nektárt egy jéggel teli koktél shakerben. Rázza úgy, ahogyan azt gondolja. Szűrje át jégen álló jégpohárba, töltse fel szódával, és díszítse lime-szel.

Tequila PALOMA

15ml. Tequila

30ml friss grapefruitlé

15ml. friss lime-lé

1 deci szódavíz vagy szódavíz

Chilipor díszítés

Hogyan készítsünk Palomát?

Keverje össze a Dtequilát, a friss lime-levet és a friss grapefruitlevet egy jéggel teli koktélmixerben. Rázza, rázza, rázza, rázza, rázza, rázza. Szűrje a tartalmát egy pohárba friss jégre. Töltse fel szódavízzel vagy szódavízzel, és díszítse chiliporral.

Tequila LEMONADA

Hozzávalók: 1:

15ml. Tequila

90ml hideg víz

¾ oz. friss citromlé

8-10 friss mentalevél

1-2 teáskanál cukor vagy egyszerű szirup

10-15 jégkocka

Hogyan készítsünk egy Lemonada-t?

A citromlevet, a mentaleveleket és a cukrot vagy egyszerű szirupot keverjük össze egy turmixgépben. Pépesítsük néhányszor, amíg a mentalevelek finomra nem aprítódnak. Adja hozzá a tequilát és a hideg vizet, és pulzálja újra, hogy az egészet összekeverje, majd adjon hozzá jégkockákat. Turmixoljuk, amíg egy slushie-ra hasonlít. Öntse egy pohárba, és díszítse az extra mentalevelekkel.

ROSA PRIMAVERA

Hozzávalók: 1:

15ml.tequila

30ml kókusztejszín

¾ oz. friss citromlé

1 összeturmixolt eper

Extra eper a díszítéshez

Hogyan készítsünk egy Rosa Primavera-t?

Kombináljuk össze az összes hozzávalót egy shakerben. Rázza össze, mintha senkinek sem lenne dolga. Szűrjük jégen álló jégpohárba. Díszítsük fél eperrel.

nonstopdrink.hu

Developed by: Elitring.com

Like this:

Like Loading...

Üdvözlünk az oldalon!

Elmúltál már 18 éves?