A gyorsabb kiszállítás érdekében add le rendelésedet telefonon:  +36 30 871 8951

Hogyan készítsük el a legjobb vodka martinit?
person sitting near the brown wooden barrel table
Az Éjszakai Élet Új Dimenziója: Az Otthoni Italfogyasztás Trendje és Hatása
Az éjszakai élet dinamikája az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül. A hagyományos szórakozóhelyek látogatása helyett egyre többen választják az otthoni italfogyasztást, mint alternatívát a szocializálódásra és a kikapcsolódásra. Ennek hátterében számos tényező áll, többek között a kényelem, a költséghatékonyság és a személyre szabott élmény iránti igény. Ebben a változásban kiemelkedő szerepet játszik az ital […]
person holding cup of wine
Hány kalória van egy pohár vörösborban?
Ha megpróbálsz leadni néhány kilót, azt gondolhatod, hogy a siker érdekében le kell mondanod a vörösborról. Ez azonban nem így van. Bármit lehet mértékkel élvezni a fogyókúra alatt, beleértve a vörösbort is. A vörösbor még néhány olyan egészségügyi előnnyel is rendelkezik, amely hasznos lehet Önnek és szervezetének. Fontos azonban, hogy odafigyeljünk arra, hogy az esti […]
cold summer alcohol bar
Miből készül a vodka?
A vodka egy sokoldalú, meglehetősen semleges szeszes ital, amelyből rengetegféle koktél készíthető. Tényleg bármivel keverhető az édes gyümölcslevektől vagy limonádétól kezdve a fűszeres gyömbérsörön át valami földes, gyógynövényes dologig. De miből készül valójában a vodka? És hogyan néz ki az előállítási folyamat? Elmondjuk, miből készül a vodka, elmagyarázzuk egy kicsit az előállítási folyamatot, és még […]
ital hazhozszallitas jeg

A vodka martinival kapcsolatban a következő a helyzet: Nem számít, hogy ki vagy, ha megiszol egy ilyen ikonikus koktélt, akkor nagyon menő leszel. Mint az a James Bond fickó, aki nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy rázza a martinit, és soha ne keverje meg. 

Összetevők: 

90ml vodka

1/2 oz száraz vermut

1 egész zöld olajbogyó

Olívabogyólé (opcionális, ha egy kicsit piszkosabban szereted)

Hogyan készítsünk vodka martinit?

A vodkát és a vermutot keverjük össze egy jéggel teli koktélmixerben vagy egy jéggel teli pohárban. Adjunk hozzá egy csipetnyi olívabogyólevet, ha úgy tetszik. Rázza vagy keverje, amíg végig hűl, és szűrje át egy martinis pohárba. Díszítse egy olajbogyóval. Vagy négyet. Vannak, akik nagyon szeretik az olajbogyót. 

A martini vodkával vagy ginnel készül?

Mindkettőből! Attól függ, mit szeretne. A gin martini ugyanazzal a recepttel készül, mint a vodka martini, csak éppen... gin van benne. 

Mi az a száraz vodka martini?

A "dry" valójában a standard martini. De ha "nagyon száraz" vagy "csontszáraz", az azt jelenti, hogy csak egy csipetnyi vermutot tartalmaz. A "nedves" martini viszont a szokásosnál több száraz vermutot tartalmaz. Zavaró, tudjuk. Próbáld meg újraolvasni ezt néhány martini után. 

Kaphatok vodka martini kiszállítást a közelemben?

De persze. Mi mindent, amire szüksége van -etel One, vermut, olívabogyó -, kiszállítunk, és percek alatt a küszöbére szállítjuk.

nonstopdrink.hu

Developed by: Elitring.com

Like this:

Like Loading...

Üdvözlünk az oldalon!

Elmúltál már 18 éves?