A gyorsabb kiszállítás érdekében add le rendelésedet telefonon:  +36 30 871 8951

Hogyan készítsük el a legjobb vodka martinit?
ital hazhozszallitas pezsgo 3
Pezsgő Vs. Prosecco: Mi a különbség?
A pezsgő és a prosecco az egyik legelterjedtebb pezsgőstílus. Az ízvilág, az esztétikum és az általános elegancia szempontjából nem meglepő, hogy ez a két bor ennyire népszerű. Ezt a két italt gyakran össze is hasonlítják, hiszen mindkettő pezsgő fehérbor, és általában ünnepi célokra használják őket. Emiatt előfordulhat, hogy az emberek mindkét bort „buborékosnak” hívják, ahelyett, […]
ital hazhozszallitas sor
Ki találta fel a sörpongot és miért?
Ha valaha is voltál már diákszövetségi bulin, egyetemi kampuszon akkor biztosan játszottál már sörpongot, vagy legalábbis láttad, hogy játszanak vele. A sörpong Amerika egyik kedvenc ivójátéka, és sokkal régebb óta létezik, mint gondolnád. MI AZ A SÖRPONG?Ha nem tudod, mi az a sörpong, ez egy ivójáték, amely hihetetlenül népszerű az egyetemi kampuszokon. A játékhoz négy […]
Ital hazhozszallitas russian standard
Az Russian standard vodka története
Kevés olyan széles körben elismert és nagyra tartott márka van Oroszországban, mint a Russian Standard Vodka. Ez talán a legkedveltebb szeszes ital az országban. AZ OROSZ STANDARD VODKA EREDETEA márka keletkezésének története egyedülálló. A céget a milliárdos oligarcha, Roustam Tariko alapította. A legenda szerint Tariko a Russian Standard Vodkát egy különálló banki cég köré tervezett […]
ital hazhozszallitas jeg

A vodka martinival kapcsolatban a következő a helyzet: Nem számít, hogy ki vagy, ha megiszol egy ilyen ikonikus koktélt, akkor nagyon menő leszel. Mint az a James Bond fickó, aki nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy rázza a martinit, és soha ne keverje meg. 

Összetevők: 

90ml vodka

1/2 oz száraz vermut

1 egész zöld olajbogyó

Olívabogyólé (opcionális, ha egy kicsit piszkosabban szereted)

Hogyan készítsünk vodka martinit?

A vodkát és a vermutot keverjük össze egy jéggel teli koktélmixerben vagy egy jéggel teli pohárban. Adjunk hozzá egy csipetnyi olívabogyólevet, ha úgy tetszik. Rázza vagy keverje, amíg végig hűl, és szűrje át egy martinis pohárba. Díszítse egy olajbogyóval. Vagy négyet. Vannak, akik nagyon szeretik az olajbogyót. 

A martini vodkával vagy ginnel készül?

Mindkettőből! Attól függ, mit szeretne. A gin martini ugyanazzal a recepttel készül, mint a vodka martini, csak éppen… gin van benne. 

Mi az a száraz vodka martini?

A „dry” valójában a standard martini. De ha „nagyon száraz” vagy „csontszáraz”, az azt jelenti, hogy csak egy csipetnyi vermutot tartalmaz. A „nedves” martini viszont a szokásosnál több száraz vermutot tartalmaz. Zavaró, tudjuk. Próbáld meg újraolvasni ezt néhány martini után. 

Kaphatok vodka martini kiszállítást a közelemben?

De persze. Mi mindent, amire szüksége van -etel One, vermut, olívabogyó -, kiszállítunk, és percek alatt a küszöbére szállítjuk.

nonstopdrink.hu

Developed by: Elitring.com

Like this:

Like Loading...
0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a piactérre

  Üdvözlünk az oldalon!

  Elmúltál már 18 éves?

  %d bloggers like this: